1 Mayıs 2014 Perşembe

Tuğba Özay'ın üstüne Taksim'de kuş pisledi.

Tuğba Özay, kuşların bir özgürlük simgesi olduğunu söylediği sırada bir kuş üstünü pisledi. Ünlü manken Tuğba Özay, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarına kapatılarak Taksim Meydanı'nı ziyaret etti.

 Bir zaman meydanda oturan şöhretli manken, orada mevcut bulunan basın mensuplarıyla sohbet etti. Emniyet güçlerinden izin alarak Taksim Meydanı'na girdiğini ifade eden Tuğba Özay, “Yabancı bir dost grubumuz var Japonlar. Onlar da burada bir otelde kalıyorlardı. Normalde onları dahi almıyorlardı. Rica ettik, sağ olsunlar hoşgörü gösterdiler. Onları otellerine tekrardan bıraktık.

 Meydanı da görmek istedim” dedi. Taksim Meydanı'nın 1 Mayıs kutlamalarına kapatılmasını değerlendiren Tuğba Özay, “Meydanda da gördüğünüz gibi sadece kuşlar var. O kuşlar bence bir kitleyi temsil ediyor. Onlar özgürlüğün sembolleri. İronik dahi olsa onlarla bir kutlama yaptım diyebilirim” dedi. Ünlü manken, meydanda sadece kuşların olduğunu, onların da özgürlüğü temsil ettiğini söylediği sırada bir kuş Özay'ın üstünü pisledi. Şaşkınlığını gizleyemeyen Tuğba Özay gülerek, “Şans işte” dedi.



KEŞKE BÖYLE ŞEYLER OLMASA
Taksim'in kutlamalara kapatılmasından üzüntü duyduğunu belirten Özay, “İlk defa bu gün Levent'e kadar sıçradı. Oraları da gördük. Keşke böyle şeyler olmasa. Daha önce de 1 Mayıs kutlamasına katıldım. Konserler düzenlendi, halayla çekildi. Barışçıl bir şekilde vatandaşlar kutlamasını yaptı, alandan ayrıldı. Keşke yine öyle olsa.



 Türkiye'nin barışa ve huzura gereksinimi var” dedi. Özay, gelecek yıllarda hükümet büyüklerinin de kutlamalara katılmasını istediğini ortaya koyarak, “Mayıslar bitmez, bitmeyecek” şeklinde konuştu

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Minima 4 coloum Blogger Template by Beloon-Online.
Simplicity Edited by Ipiet's Template