11 Şubat 2015 Çarşamba

IŞİD yardım gönüllüsü Amerikalı kadını da öldürdü!

Obama doğruladı! IŞİD onu da öldürdü





ABD Başkanı Barack Obama IŞİD'in yardım görevlisi Kayla Mueller'i öldürdüğünü doğruladı. Genç kadının nasıl öldürüldüğüne dair bir bilgi bulunmazken Mueller'in kefen içindeki fotoğraflarının IŞİD tarafından ailesine gönderildiği belirtiliyor.



ABD Başkanı Barack Obama, terör örgütü IŞİD'in alıkoyduğu ve koalisyon ülkelerinin Suriye'deki hava saldırısında öldüğü öne sürülen Amerikalı Kayla Jean Mueller'in ailesine başsağlığı diledi.



Obama, yaptığı yazılı açıklamada, "Kayla Jean Mueller'in öldüğünü öğrenmekten derin üzüntü duyuyoruz. Amerikalılar adına, Michelle (Obama) ve ben, Kayla'nın ailesine ve sevenlerine en içten taziyelerimizi sunuyoruz. Bu inanılmaz derecede zor zamanlarında, ülkemiz onların acısını paylaşıyor" ifadesini kullandı.







Dünyanın her yerinde muhtaçlar için gönüllü yardım görevlisi olarak çalışmıştı.





Dünyanın birçok yerinde gönüllü olarak çalışan Mueller'in hayatını insanlara yardım etmeye adadığını belirten Obama, açıklamasında "Kayla'nın yardıma ihtiyacı olanlara kendini adaması ve bu uğurdaki sevdası, bizlere, insanlığın temel ahlakının, en büyük kötülükler arasında bile yaşayabileceğini gösteriyor" ifadesine yer verdi.



Ailesine kefen içinde fotoğrafı gönderildi



Wall Street Journal gazetesine Kayla Mueller’in ailesine IŞİD tarafından genç kadının kefen içinde fotoğrafı gönderildi. 3 kare fotoğraftan biri kefen içindeydi. Diğer iki fotoğrafta ise genç kadının başörtüsü takılmış hali vardı.








0 yorum:

Yorum Gönder

 
Minima 4 coloum Blogger Template by Beloon-Online.
Simplicity Edited by Ipiet's Template